Pályázatírói képzés – Budapesti Civil Információs Centrum

Civil Információs Centrum_MÜEA Budapesti Civil Információs Centrum idén is elindítja képzéssorozatát, melynek következő négy alkalma a Pályázatírás területét járja körül, két tudásszinten.

A képzés fő célja: a pályázatírási technika és tudás elsajátítása, alapszinten a pályázati rendszerek használata, a fogalmak értelmezése, a pályázatírás formai és tartalmi követelményeinek való megfelelés, a költségvetés megtervezése és az elszámolások elkészítése. Haladó szinten a komplexebb hazai és EU-s pályázatok bemutatása, a pályázatok „szervezetre szabása”, a helyszíni ellenőrzésre való felkészülés és a sikeres beszámoló elkészítése.

 

Képzési alkalmak alapszint:

2016.május 31.                                               kedd                     8.30–16.30

2016.június 14.                                               kedd                     8.30–16.30

 

Képzési alkalmak haladó szint:

2016.június 7.                                                 kedd                     8.30–16.30

2016.június 21.                                               kedd                     8.30–16.30

 

A képzések tartalmáról bővebb információ a jelentkezési lapokon olvasható!

Az ingyenes, 1 napos képzésre a mellékletben található, vonatkozó jelentkezési lap és statisztikai adatlap kitöltésével és aláírásával, illetve a szkennelt dokumentum visszaküldésével lehet jelentkezni. Kérjük, hogy csak vagy a kezdő, vagy a haladó szintre jelentkezzenek, a személyes tudásszintjüknek megfelelően, az alapszint elsajátítása után ugyanis sok gyakorlati tapasztalat szükséges ahhoz, hogy a haladó szint értelmezhető legyen. A tudásszintjük felméréséhez kérjük alaposan olvassák át a jelentkezési lapok programleíró részét!

 

Tisztelettel felhívjuk a figyelmet, hogy egy képzési napra maximum 10 fő regisztrációját tudjuk fogadni, ezért kérjük, hogy szervezetenként csak 1 fővel jelentkezzenek. Szintén szeretnénk hangsúlyozni, hogy csak akkor küldjék el a jelentkezést, ha biztosan, személyesen részt tudnak venni, illetve csak akkor, ha a képzés teljes napján (8:30-tól 16:30-ig), mert a tananyag úgy van felépítve, hogy az elsajátításához az elejétől a végéig tartó részvétel szükséges.

A Budapesti Civil Információs Centrum civil szervezetek képviselői számára meghirdetett képzése nem akkreditált, bejegyzett oktatás, ezért hivatalos bizonyítványt sem áll módunkban kiállítani, azonban a képzési nap végén a résztvevők tanúsítványt kapnak.

A további információkat, a képzések részleteit, dátumait és jelentkezési lapjait a mellékelt dokumentumokban találhatják meg, de minden további kérdéssel kapcsolatosan szívesen állunk rendelkezésre a lenti elérhetőségeken.

Letölthető dokumentumok:

 

Századvég_MÜE

 

 

 

 

 

A hozzászólások le vannak tiltva.