Marketingkommunikációs tréning MÜE tagoknak és külsősöknek – 2015.május 6.

Havi rendszeres klubösszejövetelünket minden hónap első hétfő estéjén tartjuk, a májusi 4-i MÜE klubnap az alábbi május 6-i tréning keretén belül kerül megrendezésre!

A visegrádi konferenciánk után általatok kitöltött kérdőívek tanúsága szerint a lehetséges képzési témák közül legtöbben a marketing és a kommunikáció iránt érdeklődtök. Nosza, legyen hát, ötvözzük a kettőt!

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete egy napos tréninget tart vállalkozást tervező és már vállalkozó nőknek

2015. május 6-án 9-től 17 óráig,
a H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ,
a VIII. Horánszky utca 13-ban.

Marketingkommunikáció mikrovállalkozóknak – Tippek, trükkök a továbblépéshez

Miről lesz szó?
Definíció szerint a marketingkommunikáció olyan tervezett cselekvések sora, amelynek célja egy termék illetve szolgáltatás, márka, vállalkozás megismertetése, népszerűsítése, a fogyasztó figyelmének felkeltése, vásárlásra ösztönzése, illetve érdeklődésének megtartása kommunikáció segítségével.

A tréningen ezt a meghatározást fogjuk kibontani, a tennivalókat meghatározni és begyakorolni. A résztvevők saját vállalkozásának igényeit figyelembe véve, az egyes marketing kommunikációs eszközök jellemzőit és alkalmazási lehetőségeit fogjuk körüljárni.

Hogyan tanulunk?

A tréning módszer nyújtotta interaktivitás segítségével a résztvevőkre fókuszálunk, beszélgetés, egyéni és kiscsoportos feladatok segítségével fejlesztjük a résztvevők készségeit, bővítjük ismereteit, segítve mindenki korábbi tapasztalatainak megosztásával az egymástól való tanulást is.

Mi a képzés általános célja?

A tréning célja, hogy az induló és a már működő vállalkozásaitok sikeresebbé váljanak, ehhez kívánunk eszközöket adni. A többi már rajtatok múlik 🙂

Mennyibe kerül?

Az egy napos képzés 3000 Ft tagjainknak, 4000 Ft azoknak, akik nem MÜE tagok. A tréning díját a helyszínen tudjátok befizetni, vagy átutalni előre a Budapest Bank-nál vezetett 10103173-29315200-01003006 számú bankszámlánkra.

Ki tartja a képzést?

drlaczkozsTrénerünk Laczkó Zsuzsa, akinek 25 éves vállalkozásfejlesztési, tréneri és tanácsadói tapasztalata van.

Jelentkezés, kérdések esetén írjál Laczkó Zsuzsának, dr.laczko.zsuzsa@gmail.com e-mail címre!
A jelentkezéseteket 2015. május 3-ig tudjuk fogadni!

 

 

Szeretettel várunk Benneteket!

Üdvözlettel:

Gordon Mária
elnök
Magyar Üzletasszonyok Egyesülete
http://uzletasszony.info
https://www.facebook.com/magyaruzletasszonyokegyesulete


Hozzászólások

Marketingkommunikációs tréning MÜE tagoknak és külsősöknek – 2015.május 6. — 2 hozzászólás

  1. Nagyon inspiráló volt a nap, rengeteg új ötletem támadt, útmutatást kaptam, hogy merre lenne jó haladnom céljaim elérése felé, és remek volt a hangulat is. Igazán feltöltő, motiváló nap volt 🙂 Köszönöm!

  2. Visszajelzések a tréningről:

    – Hasznos volt, mint mindig. Köszönjük Zsuzsának!

    – Szinte észre sem vettem, hogy tréningen vagyok, mert a hangulat – Zsuzsa személyének köszönhetően- nagyon kellemes volt. Mégis:a beszélgetésekből és az értékes tanácsokból sokat tanultam. Számomra különösen hasznos volt átgondolni az erősségeimet és a gyengeségeimet valamint a lehetőségeket és a veszélyeket. Úgy gondolom, hogy ezt időnként meg kellene tennünk, de a rohanó világban mégsem foglalkozunk ezzel

    – Nekem jó volt újra veled lenni, érezni, ahogy figyelsz rám és a többi résztvevőre. Nem akartad megmondani a tutit, hanem személyre szabottan próbáltál ötleteket adni, elgondolkodtató kérdéseket feltenni, új infókat megosztani, ezáltal segítve ki-ki saját útján a tovább lépést. Jó volt ebben a mini-csoportban lenni, és hallani mások történeteit, hiszen egymástól is sokat tanulhatunk. Imre gondolatai és a ppt is nagyon hasznos, többször is átolvastam. Köszönöm a lehetőséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .