Asszertív kommunikációs képzéssorozat – Budapesti Civil Információs Centrum

Civil Információs Centrum_MÜEA Budapesti Civil Információs Centrum idén is elindítja asszertív kommunikációs képzéssorozatát. A vezetői eredményességet javító tréninget mindazoknak ajánljuk, akik kíváncsiak arra, hogyan lehet a mindennapi konfliktusokat – legyen akár szervezeti vagy magánéleti jellegű – hatékonyan, eredményesen kezelni.

 

Szeretne jól alkalmazható technikák birtokába kerülni, hogy a lehető legjobban tudja irányítani kapcsolatait, és el akarja sajátítani azokat a stressz kezelési módokat, melyekkel rátermett lehet a legkülönbözőbb érzelmi állapotok kezelésében is (harag, düh, kritika, ellenállás…)? Nem akar több „lefagyós” helyzetet az életében?

A tréning teljes mértékben saját tapasztalatokra épít, gyakorlatorientált, ahol élményekkel teli, remek hangulatban, gyorsan és hatékonyan sajátíthatja el a legeredményesebb és legújabb kommunikációs technikákat.

Ideje: 2016. június 8., 10., 15., 17., 22. és 24. (szerdai és pénteki napokon 10:00 és 12:00 között)

Helyszín: Budapest III., Hidegkuti Nándor u. 8–10. – Budapesti Civil Információs Centrum

Csoportvezető tréner: Dr. Mészárosné Parádi Tünde – mentálhigiénés szakember, viselkedés instruktor, személyiségfejlesztő tréner

A tréningen való részvétel ingyenes!

A jelentkezéseket erre az e-mailre visszaválaszolva várjuk a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével.

A helyek korlátozottak, a jelentkezési lapok beérkezési sorrendjében fogadjuk el a regisztrációt. A programban való részvétel csak azoknak biztosított, akik számára a visszaigazoló e-mailt megküldtük. A limitált helyekre tekintettel kérjük, hogy egy szervezettől csak egy személy jelentkezzen!

Felhívjuk a figyelmet továbbá, hogy a 6 alkalom egymásra épül, ezért csak az regisztráljon, aki mind a hat képzési dátumon részt tud venni!

További információ:

Mészáros Orsolya

civil és oktatási koordinátor

Budapesti Civil Információs Centrum

Századvég_MÜE

 

 

Századvég Politikai Iskola Alapítvány

1037 Budapest, Hidegkuti Nándor u. 8-10.

Telefon: +36 1 398 8794

Mobil: +36 20 453 1800

Honlap: www.szazadveg.hu

 

A hozzászólások le vannak tiltva.