Üzleti delegáció Ugandába

header-bg_MÜEAz ugandai kormány meghívására és a gazdasági lehetőségek feltérképezésére a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) 2015. november 12-17. között üzleti delegációt indít Kampalába, Uganda fővárosába.

Magyarország külgazdasági érdekeinek képviselete és érvényesítése érdekében, a déli nyitás szellemében Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter vezeti a küldöttséget.

Az út kiemelt célja, hogy a magyar kormány segítségével a hazai vállalkozások – különösen a kis- és középvállalkozások – előtt a térségben olyan lehetőségek nyílhassanak meg, melyekhez elengedhetetlen a kormányzati háttértámogatás és együttműködés.

Ezúton tisztelettel meghívjuk az üzleti delegációban való részvételre.

Tájékoztatjuk, hogy az utazás különgéppel történik és a költségek a résztvevőket terhelik.

 

Amennyiben az üzleti delegáció tagja kíván lenni, kérjük, hogy előzetes részvételi szándékát az online jelentkezési lap kitöltésével jelezze legkésőbb 2015. november 6. 14:00 óráig.

 

REGISZTRÁCIÓ ITT! – ONLINE JELENTKEZÉSI LAP

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott, így azok a jelentkezések és a befizetések sorrendjében kerülnek feltöltésre.

Ha bármilyen kérdése felmerülne az utazással kapcsolatban, kérem, írjon Menyhárt Erikának az me@htcc.org.hu vagy Orzói Zsuzsának az ozs@htcc.org.hu email címre vagy hívja munkaidőben a +36 1 288 0080-as számot.

Reméljük, hogy érdeklődését sikerült felkeltenünk, és Ön is csatlakozik a delegációhoz.

Budapest, 2015. október 22.

Üdvözlettel:

Balogh Sándor elnök és Szijjártó Sarolta protokollfőnök

Programtervezet

 

Forrás: htcc.org.hu

 

Letölthető dokumentum:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .