Startup versenyt hirdet a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

Feltörekvő vállalkozók jelentkezését várja „BE SMART” elnevezésű startup versenyére a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány. A szakértőkből álló zsűri által kiválasztott lStartap_MÜE_BVKegígéretesebb startupok képviselői részt vehetnek a Tel-Avivban 2015. szeptember 8. és 10. között megrendezésre kerülő DLD Innovációs Fesztiválon, ahol pitching session keretein belül lehetőséget kapnak befektetőknek és szakértőknek prezentálni innovatív vállalkozásaikat, majd B2B találkozókon vehetnek részt, és az innovációs fesztivál összes, csak regisztrációhoz kötött programjára térítésmentesen ellátogathatnak.

1) A verseny nyerteseiként kiválasztott, a magyar delegáció tagjait alkotó startup-ok számára a szervező partnerek biztosítják:
– a szállásköltséget 2015. szeptember 7. és 10. között (startup-onként egy főnek)
– a reptéri transzfert Tel-Avivban
– a magyar pitching session rendezvényt,
– a magyar résztvevők regisztrációs és részvételi költségét a DLD Innovációs Fesztiválon. 2) Hozzájárulás a delegált startup-ok részéről: repülőjegyek, egyéni foglalással

3) Programtervezet

Szeptember 7. hétfő – Kiutazás (indulás Budapestről, érkezés a tel-avivi repülőtérre)
Szeptember 8. kedd, délelőtt – Részvétel a DLD Tel Aviv Innovációs Fesztivál rendezvényein. Válaszható: DLD plenáris konferencia, Intel Event, Amazon Event, PWC Investement Arena, Pictet Event, IBM Cloud Event.
Szeptember 8. kedd, délután – A magyar startup rendezvény: pitching session és B2B találkozók
Szeptember 8. kedd, este – DLD Akcelerátor találkozó, DLD Urban Happening
Szeptember 9. szerda, délelőtt – Részvétel a DLD Tel Aviv Innovációs Fesztivál rendezvényein. Válaszható: DLD plenáris konferencia, Intel Event, Amazon Event, Microsoft Event, IBM Event.
Szeptember 9. szerda, délután – Részvétel a DLD plenáris startup pitching versenyén
Szeptember 9. szerda, este – Nagyköveti fogadás, találkozás a Magyar-Izraeli Kereskedelmi és Iparkamara tagjaival
Szeptember 10. csütörtök, délelőtt – Részvétel az EU – Israel innovációs szemináriumon
Szeptember 10. csütörtök- Hazautazás

4) A versenyen való részvétel feltételei

A szervező partnerek olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek. A kiválasztás két fordulóban zajlik. Az első fordulóban a jelentkezők pályázatukat elektronikus úton elküldik a bpsmartpont@bvk.hu email címre. A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startup-ok képviselői angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat. A legígéretesebb 3 startup 1-1 képviselője vehet részt a magyar delegáció részeként a DLD Innovációs Fesztiválon.

Pályázatok benyújtásának határideje (1. forduló): 2015. augusztus 26-a, 24:00.

A jelentkezési lapot ide kattintva tölthetik le: Pályázati űrlap (Kérjük az űrlap magyar és angol részét egyaránt kitölteni!)

Angol nyelvű pitch-ek bemutatása (2. forduló): 2015. szeptember 1-je, 15.00 – 17.30. Helyszín: A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székháza (Budapest, VII. Rákóczi út 18.).

További információ: Nagy Dániel, nagy.daniel@bvk.hu, +36 30 708 8485

Eredeti pályázati kiírás

 

 

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .