Módosul a mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítését támogató, valamint a mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásait támogató felhívás

Széchenyi 2020_MÜEA Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című (GINOP-1.2.1-15 kódszámú), valamint a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című (GINOP-1.2.2-15 kódszámú) felhívások a mai nappal módosultak az alábbiak szerint:
a)    Mindkét konstrukció keretében lehetővé vált az ásványvíz gyártására irányuló tevékenységeta PET palackok vagy előformák gyártására irányuló tevékenységet, valamint olyan tevékenységeket is fejleszteni, amelynek eredményeképp létrejövő termék PET palackban kerül forgalomba hozatalra.

b)    Mindkét felhívás keretében lehetővé vált az alábbi TEÁOR besorolás szerinti tevékenységek fejlesztése és az VTSZ számok alá tartozó eszközök beszerzés:

A TEÁOR’08 besorolás alapján:
•    1811 Napilapnyomás
•    1812 Nyomás (kivéve: napilap)
•    1813 Nyomdai előkészítő tevékenység
•    1814 Könyvkötés, kapcsolódó szolgáltatás
•    1820 Egyéb sokszorosítás

VTSZ kód szerint: 
8440  Könyvkötő gép, beleértve a könyvfűző gépet is
8443 Nyomdaipari gép, amely nyomólapok, nyomóhengerek és más, a 8442 vtsz. alá tartozó nyomóalkatrészek segítségével működik; más nyomtatók, másológépek és faxgépek, kombinálva is; ezek alkatrészei és tartozékai
A fenti módosítások a kapcsolódó kitöltőprogramokban átvezetésre kerültek, a vonatkozó felhívások releváns dokumentumaiban átvezetésre kerülnek, melyek egységes szerkezetben a honlapon hamarosan elérhetők.

Forrás: kormany.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .