MÜE októberi klubnap – Beszélgetés Szegvári Katalinnal

Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők! A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete nevében meghívunk az október havi klubeseményünkre!

Időpont: 2016. október 3. (hétfő), 17.30-tól (Havi rendszeres klubösszejövetelünket minden hónap első hétfő estéjén tartjuk.)

Helyszín: H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ, 1085 Budapest, Horánszky utca 13. (egyesületünk klubhelyszíne)

Program: Beszélgetés Szegvári Katalinnal aNem celeb, csak híres” című könyve kapcsán

 

szegvari_katalin_mue„A találkozón szívesen beszélnék a média mai helyzetéről, különös tekintettel Nem celeb, csak híres című könyvem kapcsán, amelyben azt bizonyítom, hogy nem minden kereskedelmi tévés buta, sőt vannak olyanok, akik kifejezetten azért dolgoznak, hogy érték is legyen a képernyőn. Szeretnék amellett korteskedni, hogy a kereskedelmi tévék üzleti vállalkozások, amelyek a piac szabályai szerint működnek. Ki más nem értené ezt meg, ha nem az üzletasszonyok? Ahogy a sarki butikban sem verjük az asztalt, hogy ne pöttyöset áruljanak, hanem csíkosat, úgy a kereskedelmi tévéken sem lehet számon kérni, azt, ami a közszolgálati tévé dolga lenne. Az én szereplőim nem az itthoni szóhasználat szerinti celebek, mert nem a bulvárlapokban vetkőznek, válnak esküsznek, plasztikáztatnak,  nem rúzzsal a szájukon szülnek, hanem sokkal értékesebb emberek, mint amit a többség gondol róluk.”

szegvari_borito_kicsi_mue

 

A Nem celeb, csak híres című könyv a bolti ár 40 % ért megvásárolható a helyszínen, dedikálva!

 

17,30-tól         Regisztráció, üzleti kapcsolat felvételi lehetőség

 

17,45-től         Beszélgetés

 

Szeretettel várunk Benneteket!

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat a következő regisztrációs űrlapon jelezzétek! 

Éves tagdíj (2016. december 31-ig): 10.000,- Ft 

A tagdíj befizetése lehetővé teszi a részvételt az évente legalább 10 alkalommal megrendezett klubtalálkozóinkon és további rendezvényeinken, valamint az egyesületünk honlapján történő bemutatkozást. A honlapunk címe: http://uzletasszony.info 

A regisztrációhoz kérjük, küldjétek vissza a kitöltött belépési nyilatkozatot és a tagdíjat utaljátok a Budapest Banknál vezetett számlára: 

Magyar Üzletasszonyok Egyesülete: 10103173-29315200-01003006

 

A számlát az átutalás alapján utólag küldjük meg részetekre. 

Szeretettel várunk Benneteket! 

Üdvözlettel:

Gordon Mária

elnök

Magyar Üzletasszonyok Egyesülete

http://uzletasszony.info

 

    

 

A hozzászólások le vannak tiltva.