MÜE februári klubnap Dr. Bress Beával

Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE) nevében meghívunk a

2019. február 6-án, szerdán a H13-ban tartandó programunkra!

Időpont:         2019. február 6. (hétfő), 17.45-től

Helyszín:         H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ1085 Budapest, Horánszky utca 13.

Program:
17.45-18.00     Regisztráció

18.00-19.00   “Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi” – Fókuszban a prevenció. címmel Dr. Bress Bea egészség-, és életmód tanácsadó tart előadást.

Dr. Bress Bea -1990-ben szerzett diplomát a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, mint történelem-földrajz szakos középiskolai tanár. Dolgozott nevelőotthonban, középiskolában, majd bekapcsolódott az idegenforgalomba, ahol 2000-ben szakirányú végzettséget szerezett és saját utazási irodát, klubot vezetett éveken át. 2003-ban került egy ismerőse révén az egészségmegőrzés területére, ami néhány év múlva meghatározó lett az életében. Számos tanfolyamon, kurzuson vett és vesz részt a természetgyógyászat, holisztikus gyógyászat területén és ma már kizárólag a prevencióval, organikus-naturális termékek, valamint komplex egészségvédelmi program népszerűsítésével foglalkozik. Természetgyógyászokkal, orvosokkal folyamatosan együttműködve felvilágosító előadásokkal, kiscsoportos foglalkozásokkal, személyes tanácsadással igyekszik pozitív hatással lenni minél több ember életére.

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat az alábbi regisztrációs linkre kattintva jelezzétek számunkra!

Regisztráció

Szeretettel várunk Benneteket!

Tar Judit,

elnök

Klubnapi programjainkon a látogatói díj egy alkalomra: 1 500 Ft (A látogatói díjat a helyszínen készpénzben lehet befizetni.) Éves tagdíj (2019. január 1.- december 31-ig): 10 000 Ft. A tagdíj befizetése lehetővé teszi a térítésmentes részvételt az évente legalább 10 alkalommal megrendezett klubtalálkozóinkon és további rendezvényeinken, valamint az egyesületünk honlapján történő bemutatkozást.  A regisztrációhoz kérjük, küldjétek vissza a kitöltött belépési nyilatkozatot és a tagdíjat utaljátok az alábbi bankszámlára. A számlát az átutalás alapján utólag küldjük meg részetekre.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .