MÜE márciusi klubnap-vendégünk: Kovács János

Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE) nevében meghívunk a

2019. március 6-án, szerdán a H13-ban tartandó programunkra!

Időpont:         2019. március 6. (szerda), 18.00-tól

Helyszín:         H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ1085 Budapest, Horánszky utca 13.

Program:
17.30-18.00     Regisztráció

18.00-19.00   A DAS Jogvédelmi Biztosító Zrt. működése és szolgáltatásai, illetve ezek igénybevételének előnyei”  címmel Kovács János mérnök-közgazdász, vállalkozó tart előadást.

 Kovács János –kompetenciái: műszaki és közgazdaság egyetemi diplomák, tervezési, szervezési, beruházási gyakorlat, pénzintézet és cégvezetői gyakorlat (8 év kereskedelmi bank, (13 év szövetkezeti hitelintézeti vezetői, 26 év cégvezetői gyakorlat).

Jelenleg nyugdíjas vállalkozó tulajdonosként vezeti a Bankorg Kft-t, amely mintegy 10 éve eredményesen működik. Életpályája a műszaki (gépészmérnöki) és közgazdasági végzettsége révén a vasúti motortervezés és kutatástól kezdődően a banki pályáig széles spektrumot ölel fel. A céges tevékenysége és a jogvédelmi tanácsadói munkája mellett számos társadalmi munkát végez. Célja, hogy mindenki számára lehetőség legyen a jogvédelem fontosságának megismerése, és a jogegyenlőség biztosítása.

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat az alábbi regisztrációs linkre kattintva jelezzétek számunkra!

Regisztráció

Szeretettel várunk Benneteket!

Tar Judit,

elnök

Klubnapi programjainkon a látogatói díj egy alkalomra: 1 500 Ft (A látogatói díjat a helyszínen készpénzben lehet befizetni.) Éves tagdíj (2019. január 1.- december 31-ig): 10 000 Ft. A tagdíj befizetése lehetővé teszi a térítésmentes részvételt az évente legalább 10 alkalommal megrendezett klubtalálkozóinkon és további rendezvényeinken, valamint az egyesületünk honlapján történő bemutatkozást.  A regisztrációhoz kérjük, küldjétek vissza a kitöltött belépési nyilatkozatot és a tagdíjat utaljátok az alábbi bankszámlára. A számlát az átutalás alapján utólag küldjük meg részetekre.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .