MEGHÍVÓ „CIVIL INFO – NEA 2019” országos tájékoztató rendezvényre

                                                         Tisztelt Civil Szervezeti Vezető!

A HÁLÓ Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület és a Századvég Politikai Iskola Alapítvány, mint a Budapesti Civil Információs Centrum címbirtokosa tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait, érdeklődőket a

„CIVIL INFO – NEA 2019” országos tájékoztató rendezvénysorozat előadására, amelyet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága tart.

A rendezvény időpontja: 2018. november 30., péntek, 14:00–16:00 (regisztráció 13:30-tól)

A rendezvény helyszíne: Háló Közösségi és Kulturális Központ (1052 Budapest, Semmelweis u. 4.) A rendezvény programja:

Nagy Zoltán oktatási és programigazgató, Századvég Politikai Iskola Alapítvány – köszöntő;

 

Dr. Thuróczy György elnök, HÁLÓ Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület – megnyitó;

 

Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár, Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárság – előadás a civil területet érintő célokról, kihívásokról;

Dr. Kecskés Péter főosztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – előadás a civil területet érintő jogszabályokról;

Furka Ágnes döntéstámogatási referens, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – tájékoztató a helyi, vagy területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatásáról, valamint a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2019-ben bevezetendő egyéb változásairól (gyakorlati bemutatóval).

Kérjük, részvételi szándékát a cic@szazadveg.hu email címen jelezze a civil szervezet és a résztvevő nevének megadásával! Szeretettel várjuk a rendezvényen!

 

HÁLÓ Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület          Századvég Politikai Iskola Alapítvány

Háló Közösségi és Kulturális Központ                       a Budapesti Civil Információs Centrum címbirtokosa 1052 Budapest, Semmelweis u. 4.       1037 Budapest, Hidegkuti Nándor utca 8–10.

Telefon: +36 20 339 7854                                           Telefon: +36 1 479 5297, +36 20 453 1800

Forrás: Civil Info

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .