Vállalkozói napok Kispesten

A kispesti vállalkozói napokat február 12-én pénteken és február 13-án szombaton rendezték meg együttműködésben a Kispest Önkormányzattal és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával a KMO Művelődési Házban. Mindkét eseményen a kispesti és a szomszédos kerületekben tevékenykedő vállalkozók vettek részt. A kapcsolatok ápolása és ismeretszerzés mellett jutott idő a szórakozásra, illetve lehetőség adódott jótékonykodásra is. A Magyar Üzletasszonyok Egyesületét Dévényi Katalin, elnökségi tag képviselte az Üzleti találkozón és vállalkozók jótékonysági bálján.

A február 12-i péntek délelőtti szakmai nap alkalmat adott egy konferenciára, ahol egyrészt ismertetőt hallhattak a résztvevők a helyi önkormányzat városfejlesztési terveiről, másrészt új ismeretekkel gazdagodhattak a marketing témával kapcsolatban.

A jótékonysági bált február 13-án szombaton este rendezték meg. Ennek keretében, támogatói jegyek vásárlásával egy 13 éves fogyatékos kispesti kislány gondozására gyűjtöttek a bálozók.

A Kispest Televízió által készített interjú Dévényi Katalinnal 43.56-tól tekinthető meg

 Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .