Üzleti szabaduló-program vállalkozó nők számára

A vállalkozó nők kettős terhet viselnek, az üzleti feladataik mellett az ő vállukat nyomják a hagyományos női/családanyai feladatok. Ebben a helyzetben különösen fontos az, hogy az üzleti vállalkozás hatékonyan, a tulajdonos operatív közreműködésének szüksége nélkül tudjon működni. Ugyanakkor a tapasztalat az, hogy a KKV szektorban a tulajdonosok jelentős része centralizált, erősen „kézivezérelt” vállalkozást üzemeltet. Egy két évvel ezelőtti saját felmérésünk szerint a megkérdezettek több, mint 80%-a válaszolta azt, hogy egy váratlan, nem tervezett távollét esetén a vállalkozása 3-5 nap után már jelentős fennakadásokkal képes csak működni. Ugyanezen felmérésből derült ki az is, hogy a vállalkozók 75%-a több, mint 55 órát dolgozik hetente. Arról ugyan nincs adatunk, hogy a válaszadók között milyen aránybak szerepeltek nők, de belegondolni is nehéz, hogy egy női vállalkozás tulajdonos hogyan képes ilyen körülmények között a kettős elvárásoknak megfelelni.

Gyere  el 2020. január 15-én a Lurdy házba, és regisztrálj a workshopunkra. 

 További részletek  és a regisztráció itt érhető el!

Az ActionCOACH több, mint 25 év alatt kidolgozott, már 70 országban bizonyított módszertana révén rendkívül hatékony eszközrendszert adunk át a vállalkozások tulajdonosainak.  A közös munka eredményeképpen a vállalkozásuk teljesítőképessége nagy mértékben fejlődik, úgy, hogy eközben a tulajdonos operatív bevonódása a minimálisra csökken vagy akár teljesen meg is szűnik, tehát kiválóan érvényesül a „mind többet mind kevesebbért” elv.

Az együttműködés sikere nagyban múlik a vállalkozó szemléletmódjának a formálhatóságán, általában véve a nyitottságán. Általános tapasztalatunk, hogy a centralizált „one (wo)man show”-szerűen működő vállalkozások esetében az ilyen működés kialakulásának két oka szokott lenni, ezek legtöbbször együtt jelen is vannak.

  • A konkrét management tudás hiánya, hiszen az ezzel összefüggő ismereteket inkább csak erre a célra létrejött oktatási intézményekben lehet elsajátítani, az alap oktatásnak nem képezi részét
  • Erős bizalmatlanság van jelen, „abban hiszünk, amit mi magunk csinálunk meg”, illetve az anyagi jellegű biztonságérzetet is inkább akkor képes magának a többség megteremteni, ha a pénzügyi folyamatok operatív részét is magánál tartja.

A szemléletváltást, különösen női vállalkozók tekintetében az anya-gyerek kapcsolattal lehet szemléltetni. A vállalkozás a tulajdonos gyermeke, amelynek ugyanúgy vannak fejlődési szakaszai, ugyanúgy cseperedik fel, mint egy kisgyerek. A gyerekünkkel kapcsolatban természetes, hogy ahogyan növekszik, egyre összetettebb személyiség lesz, folyamatosan növekvő önállóságot igényel, majd egyszer csak teljesen független lesz majd a szüleitől. Az ActionCOACH megközelítésében a tulajdonosok felkészítik a vállalkozást az önjáró működésre, majd élvezik annak az örömét, ahogyan az eredményt termel. A vállalkozás öröméről általában kevesebbet beszélünk, pedig fontos szempont az is, hogy azt a tulajdonos képes legyen a maga számára megtalálni, ezzel is hozzájárulva a belső harmóniához.

 A Női Vállalkozók Napja arra is módot nyújt a számodra, hogy jelentős kedvezménnyel jelentkezz

Üzleti szabaduló szoba

egy napos vállalkozásfejlesztési csoportos programunkra.

Ezt a workshopot úgy terveztük, hogy módod legyen megismerni és birtokba venni:

  • A céged piacképessége megteremtésének területeit
  • A tulajdonosi biztonságérzeted megalapozó rendszereket, folyamatokat
  • A vállalkozásod profitnövelésének eszközeit, a hatékony piacbefolyásolás 5 útját
  • Az önjáró vállalkozásod kiépítésének alapjait

A részvételi díj: 20.000 Ft + ÁFA (eredetileg 30.000 Ft) promóciós áron, melyre érvényes az ActionCOACH garanciavállalási rendszere, a nem megelégedett résztvevők díját visszafizetjük


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .