Tedd sikeressé Vállalkozásodat, pályázz szakmai segítségért! – a H13 Vállalkozói Inkubációs Programja

 

Tedd sikeressé Vállalkozásodat, pályázz szakmai segítségért!

A H13 Vállalkozói Inkubációs Programot Neked találtuk ki!

Ne hagyd ki a lehetőséget, küldd el üzleti tervedet 2015. július 31-e (péntek) éjfélig az info@h13.hu e-mail címre!

 

Final_h13_logo-RGBMiről szól a H13 Vállalkozói Inkubációs Programja?

Elkötelezett vagy vállalkozási ötleted megvalósításában, de nem tudod, hogyan kezdj neki?

Kezdő vállalkozóként szeretnéd stabil lábakra állítani a vállalkozásodat?

Szeretnél bekerülni egy inspiratív szakmai közösségbe?

Szívesen osztod meg tapasztalataidat másokkal és nyitott vagy mások tapasztalatainak befogadására?

Még nem tudsz megfizetni egy menő belvárosi irodát, de fontosnak tartod, hogy munkádat a város szívé­ben magas színvonalú munkakörnyezetben végezd?

Ez esetben Vállalkozói Inkubációs Programunk Neked szól! Hiszünk benned és a vállalkozásodban. Tudjuk, hogy gyakorlati tudás és több éves tapasztalat hiányában a piacra lépés nagy kihívást jelent. Kezdő vál­lalkozóként szükséged van stabilitásra és biztonságra. A H13 csapata azért dolgozik, hogy megteremtsen neked egy biztos bázist, ahol megtalálsz minden olyan szolgáltatást, amire vállalkozásod fejlesztéséhez szükséged lehet.

Magas színvonalú infrastruktúránkkal időt, energiát és pénzt spórolunk neked.

Szakmai kapcsolatainkkal lehetőségeket teremtünk.

Az általunk szervezett programokkal (meetupok, workshopok, tréningek, konferenciák) tanulásra ösztönzünk.

Mentoraink egyénre szabott szakmai támogatást nyújtanak, hogy elsajátíthasd mindazokat a képességeket, melyek a változó piaci környezethez való alkalmazkodásban segítenek.

A közösség pedig megadja a kellő szellemi és lelki inspirációt, hogy kitartson a lelkesedésed.

Vállalkozói Inkubációs Programunkat azért hoztuk létre, mert szívügyünknek tekintjük a pályakezdő fiatalok vállalkozóvá válásának támogatásán keresztül a 8. kerület vállalkozói aktivitásának növelését, a helyi erő­források koncentrálását, innovatív iparágak, szolgáltatások letelepedésének elősegítését.

A bekerülő vállalkozásoknak 1 évig teremt biztos bázist a H13.

A Program célja, hogy az inkubáció első éve alatt elindult és megerősödött vállalkozások a második évben józsefvárosivá váljanak (8. kerületi székhely, telephely).

A Józsefvárosi Önkormányzat a Programunkból kikerülő vállalkozásoknak kedvezményes ingatlan bérleti lehetőséget biztosít. Ez azt jelenti, hogy az inkubációban részt vett vállalkozások az első két évben bérleti dí­jként a mindenkori közös költség 10 százalékkal növelt értékét, majd a harmadik, negyedik és ötödik évben az ingatlan forgalmi értékének csupán 3, 4,5 és 6 %-át fizethetik.

Az egy éves inkubációs időszak opcionálisan egy évvel meghosszabbítható a Program szakmai zsűriének jóváhagyásával, valamint a 2. évre vonatkozó feltételek elfogadásával.

Kinek éri meg pályázni és miért?

Az ideális pályázó

Lelkes, ötlete/vállalkozása életre keltésében elkötelezett. A végezni kívánt tevékenységhez megfelelő képzettséggel rendelkezik, vagy már maga köré gyűjtötte a terület specialistáit. Elképzelései reálisak, ötletének életképességét megfelelően alá tudja támasztani. Ismeri a piacot, melyre belépni készül, ismeri a célcsoportot, akinek szolgáltatását/termékét eladni szeretné. Üzleti tervének kidolgozottságán látszik a bele­fektetett energia. Terve alapos, átlátható, pénzügyi terve megfelelően részletes, reális költségekkel számol. Az ideális jelentkezőben az egy éves inkubációs időszak alatt kiaknázható reális fejlődési potenciál van, elkötelezett a Programban való aktív részvétel iránt, megfelelően nyitott a közösségi szerepvállalásra.

Kétféle szolgáltatási csomagra pályázhatsz:

BENTLAKÓ

Bentlakó csomagunkat neked ajánljuk, ha hatékony és inspiratív munkakörnyezetet keresel, de többre vágysz egy egyszerű coworking szolgáltatásnál. Ha szeretnél részt venni színvonalas szakmai rendezvények­en (előadások, workshopok, tréningek, konferenciák). Ha egyénre szabott szakmai támogatásra (mentor­ing), szellemi és lelki inspirációra van szükséged és hiszel a közösség erejében.

Mit adunk?

hatékony munkakörnyezetet, inspiratív teret a kibontakozáshoz, üzleti mentorálást, kapcsolati tőkét, szak­mai és networking rendezvényeken való ingyenes részvételt, saját munkaállomást (nagy asztal, asztali számítógép, zárható szekrény), szélessávú internet hozzáférést, ingyenes irodai szolgáltatásokat (nyomtatás, fénymásolás, szkennelés, flipchart, projektor), portaszolgálatot, kedvezményes terembérleti lehetőséget, havi 4 óra ingyenes tárgyalóhasználatot, közös étkezőt kávéval és teával, kikapcsolódási lehetőségeket (csocsó, darts, beerpong, pin-pong), egy gyermek-, kutya és biciklibarát munkahelyet

Mit kérünk cserébe?

Egy éves elköteleződést, aktív szakmai részvételt, közösségi szerepvállalást, valamint személyenként (igény­be vett munkaállomásonként) havonta bruttó 19 990 HUF hozzájárulást költségeink fedezéséhez

SZABADÚSZÓ

Szabadúszó csomagunkat neked ajánljuk, ha vállalkozásod elindításához, illetve fejlesztéséhez szakmai támogatást keresel (egyénre szabott mentoring) és szeretnél részt venni színvonalas szakmai programokon. Tevékenységed végzéséhez nincs szükséged irodai szolgáltatásokra, vagy már rendelkezel megfelelő irodával, de szeretnéd kiaknázni a kapcsolati tőkénkben és az általunk épített közösségben rejlő le­hetőségeket.

Mit adunk?

üzleti mentorálást, kapcsolati tőkét, szakmai és networking rendezvényeken való ingyenes részvételt, havi 2 óra ingyenes tárgyalóhasználatot, kedvezményes terembérleti lehetőséget

Mit kérünk cserébe?

Egy éves elköteleződést, aktív szakmai részvételt, közösségi szerepvállalást, valamint személyenként havonta bruttó 11 990 HUF hozzájárulást költségeink fedezéséhez.

Mentoraink, akik szakmai segítséget nyújtanak neked!

Bősze Botond: az iEurope Capital amerikai kockázati tőkealap igazgatója, sorozatvállalkozó

Bruckner Erika: senior sales manager a Hamar Productivity Consulting Kft.-nál

Monostori Brigitta: független tanácsadó, szervezetfejlesztő, tréner, coach

Szűcs István: tanácsadó, tréner

Ilyés Márton: a Rajk László Szakkollégium igazgatója, a Roadrun-R ügyvezetője

Miként valósul meg a mentorálás?

A mentorokkal való együttműködés folyamatos, hogy ez napi egyeztetést, vagy heti konzultációt jelent, az az inkubált és a mentor közös megegyezésétől függ. A mentorok igyekeznek az inkubáltak igényeihez alkalmazkodni. Az inkubációs folyamat során akár több mentorral is dolgozhat együtt egy adott csapat. A mentorok különböző szakterületeket fednek le, így probléma specifikusan alakulnak ki a mentor inkubált párosok. Az együttműködés addig tart, amíg a kitűzött célt a csapat eléri.

Mentorainkról bővebb információt a honlapunkon az Inkubáció/Mentoraink menüpont alatt találsz!

http://h13.hu/mentoraink/

A H13 Vállalkozói Inkubációs Program eddigi résztvevői

Artnroll Creative Solutions Kft.

ABF Informatika

FiveStar! Creative Consulting

Hirdessneten.hu

Foglaljorvost.hu

Pomelo

KicsiCake

Geogebra

Inspiration4 Consulting

Asztalka Cukrászda

Medioworks

Art Vader Motion

Hogyan tudsz pályázni?

Az inkubációs programunkba üzleti tervvel lehet pályázni.

A Programba 3 évnél nem idősebb vállalkozásokkal, illetve üzleti ötletekkel lehet pályázni.

A pályázatok beadásának határideje: 2015. július 31. (péntek) éjfél!

Ne maradj le!

Küldd el pályázatodat (üzleti terv, önéletrajz) az info@h13.hu e-mail címre!

Üzleti terved mellé kérjük, hogy csatold önéletrajzodat illetve ha van egyéb kreatív bemutatkozó anyago­dat! Sok sikert kívánunk pályázatod elkészítéséhez!

Elbírálás

A pályázatokat a H13 mentor csapata bírálja el. A pályázatok elbírálására augusztus első hetében kerül sor, a visszajelzések és az eredményhirdetés augusztus közepén várható.

Meglepi

A Vállalkozói Inkubációs Programunkba bekerülő vállalkozásokat a Hirdessneten.hu

(a VIP korábbi résztvevője) megajándékozza

egy 1 órás személyes Online Marketing Tanácsadással (melynek értéke: 45.000 Ft + Áfa)!

Kérdeznél még?

Ennek örülünk! Keress minket bizalommal!

Amennyiben további információra van szükséged, illetve megnéznéd magadnak a H13-at, írj nekünk!

H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

info@h13.hu – www.h13.hu – Budapest, Horánszky utca 13. 1085.

 

Letölthető dokumentáció:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .