Ritmusban a változással-A Projektmenedzsment bemutatása a MÜE októberi Klubnapján

Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE) nevében meghívunk a 2018. október 1-jén, hétfőn a H13-ban tartandó programunkra!

 

Időpont:         2018. október 1. (hétfő), 17.45-től

Helyszín:        H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ1085 Budapest, Horánszky utca 13.

 

Program:
17.45-18.00     Regisztráció

18.00-19.00   „Ritmusban a változással”- A Projektmenedzsment bemutatása. Hosszú távú- és stabil változás, amivel jelentős mértékben támogathatod  a vállalkozásodat, annak működését, üzleti eredményeidnek elérését és fejlesztéseidnek a sikerét.

Meghívott előadónk: Eperjesi Tibor, vezető tanácsadó.

 

Eperjesi Tibor a Szinergia Projekt-, Működés- és Változásmenedzsment

Kft. képviseletében lesz jelen, amely cég több mint 20 éve foglalkozik vállalati, szervezeti és projektvezetési tanácsadással, képzésekkel. A Project Management Institute (PMI) magyarországi partnere.

 

 

 

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat az alábbi regisztrációs linkre kattintva jelezzétek számunkra!

 

Regisztráció

 

Szeretettel várunk Benneteket!

Tar Judit,

elnök

 

Klubnapi programjainkon a látogatói díj egy alkalomra: 1 500 Ft (A látogatói díjat a helyszínen készpénzben lehet befizetni.) Éves tagdíj (2018. január 1.- december 31-ig): 10 000 Ft. A tagdíj befizetése lehetővé teszi a térítésmentes részvételt az évente legalább 10 alkalommal megrendezett klubtalálkozóinkon és további rendezvényeinken, valamint az egyesületünk honlapján történő bemutatkozást.  A regisztrációhoz kérjük, küldjétek vissza a kitöltött belépési nyilatkozatot és a tagdíjat utaljátok az alábbi bankszámlára. A számlát az átutalás alapján utólag küldjük meg részetekre.

A hozzászólások le vannak tiltva.