Nők, akik vállalkoznak – online felmérés

Vállalkozó nő_MÜEHa Ön olyan nő, aki vállalkozás indításában érintett, vállalkozást működtet vagy vállalkozásban vesz részt, akkor ez a kérdőív Önnek szól. Kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy Ön és más vállalkozói tevékenységet végző nők sikerességét segíthessük.

Szeretnénk megismerni a női vállalkozások jellemzőit és a speciális problémáikat. A kapott eredményeket közzéteszik és eljuttatják az államigazgatás döntéshozóihoz is.

Kik végzik a kutatást?

A kutatást a MaVan (a Magyar Vállalkozónők Közhasznú Egyesülete) „Nóra vállalkozik” című projektje keretében indították, amely a JÓL-LÉT Alapítvány által kezdeményezett, a nők munkaerő-piaci esélyeinek javításával foglalkozó országos Nóra-hálózathoz kapcsolódóan jött létre.

Kérjük, engedje meg, hogy a lenti kérdőív segítségével megismerhessék az Ön véleményét és vállalkozásának helyzetét! A válaszadás ANONIM, nem tartalmaz olyan kérdést, amely alapján Ön bárki számára beazonosíthatóvá válna. A kérdőív kitöltése 30-50 percet vesz igénybe. Kérjük, hogy a teljes kérdőívet töltse ki!

A kérdéseknél jelölje meg az Önhöz legközelebb álló választ!

A kérdőív kitöltői között kisorsolnak 5 db fél éves előfizetést a HASZON magazinra!

További információkat és a kérdőívet ide kattintva találhatják meg.

Forrás:www.haszonnoknek.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .