MÜE nyárköszöntő klubest és használt ruhavásár

Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!
A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE) nevében meghívunk
2015. június 1-jén, hétfőn 
a H13-ban tartandó „Nyárköszöntő az Egészség és az EPER jegyében” klubeseményünkre – amely program használt ruhavásárral is kiegészült!
Megunt,”kinőtt”női ruhák összegyűltek otthon? Jó minőségű és márkás holmival gyere el a hétfői klubestre, s kínáld fel eladásra!
 
Időpont:              2015. június 1. (hétfő), 16.00-tól
Helyszín:             H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ, 1085 Budapest, Horánszky utca 13.
Várjuk azon vállalkozó tagjaink, illetve érdeklődők jelentkezését, akik termékeikkel, szolgáltatásaikkal kiállítás és vásár keretében be akarják mutatni  az egészséges életmód fenntartásához  termékeiket,  illetve szolgáltatásaikat.  (Pl. természetes alapanyagú készítmények, testmasszázs, gyógytorna, kozmetika és egyéb vállalkozások.) A program ideje alatt folyamatosan tart a kiállítás és a vásár.
Továbbá lehetőséget biztosítunk tagjainknak és a program iránt érdeklődőknek arra, hogy az általuk készített, felajánlott epres süteményeket (recepteket), epres különlegességeket bemutathatják a program résztvevői számára.  

 

 

 

Program:
16.00-16.20   Regisztráció 
16.20 -16.30 Köszöntés: Gordon Mária, elnök MÜE 
16.30- Kötetlen beszélgetés, a készített sütik elfogyasztása, vásárlási lehetőség a kiállított tárgyakból, szolgáltatásokból.
 
Kérjük, hogy részvételi és kiállítói szándékotokat az alábbi regisztrációs linkre kattintva jelezzétek számunkra!
Látogatói díj egy alkalomra: 1 500 Ft (A látogatói díjat a helyszínen készpénzben lehet befizetni.) Éves tagdíj (2015. január 1.- december 31-ig): 10 000 Ft.
A tagdíj befizetése lehetővé teszi a részvételt az évente legalább 10 alkalommal megrendezett klubtalálkozóinkon és további rendezvényeinken, valamint az egyesületünk honlapján történő bemutatkozást. 
A honlapunk címe: http://uzletasszony.info 
A regisztrációhoz kérjük, küldjétek vissza a kitöltött belépési nyilatkozatot és a tagdíjat utaljátok az alábbi bankszámlára: Budapest Bank Magyar Üzletasszonyok Egyesülete: 10103173-29315200-01003006 
A számlát az átutalás alapján utólag küldjük meg részetekre.Szeretettel várunk Benneteket!Üdvözlettel:Gordon Mária
elnökMagyar Üzletasszonyok Egyesülete
http://uzletasszony.info
https://www.facebook.com/magyaruzletasszonyokegyesulete
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .