MÜE Klubnap-vendégünk Kolossváry Judit – január 11.

 

Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE) nevében meghívunk 2016. január 11-én, hétfőn

a H13-ban tartandó klubeseményünkre!

 

 Időpont:         2016. január  11(hétfő), 17.30-tól

Helyszín:         H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ1085 Budapest, Horánszky utca 13.
Program:
17.30-18.00         Regisztráció

18.00-18.30       „ Évértékelés – a vezető felelőssége” címmel Kolossváry Judit tart előadást

Kolossváry JuditBoldog 3 gyerekes anyuka és több mint kétunokás nagyi vagyok. A harmadik unokám most 10-dik hete növekszik a mamája pocakjában. 20 évet dolgoztam a Citibankban. Recepciósként kezdtem, 2 hét után banki szakterületre kerültem, 3 év után osztályvezető, majd főosztályvezető, az utolsó 7 évben régióvezető voltam. Az embereim még most is életük legjobb időszakaként emlegetik ezeket az éveket. 2006 óta vezető tréner és mester coach vagyok. Szenvedélyem a vezetők felszabadítása, hogy örömmel szolgálhassák munkatársaik boldogulását. Tisztelettel és szeretettel inspirálok. Példaképeimtől sokat tanultam, tanulok. A vezetői felelősségről van egy megdöbbentő történetem, ezt szívesen megosztom Veletek. Minden új év lehet egy új kezdet – természetes, hogy jobbak, többek szeretnénk lenni. Érdemes kicsit őszintén magunkba nézni, és felkészülten megteremteni magunknak a lehetőséget, hogy még jobban ki tudjunk teljesedni. Jó, hogy ebben egymásra is számíthatunk.

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat az alábbi regisztrációs linkre kattintva jelezzétek számunkra!

Regisztráció

Látogatói díj egy alkalomra: 1 500 Ft (A látogatói díjat a helyszínen készpénzben lehet befizetni.) Éves tagdíj (2016. január 1.- december 31-ig): 10 000 Ft.

A tagdíj befizetése lehetővé teszi a részvételt az évente legalább 10 alkalommal megrendezett klubtalálkozóinkon és további rendezvényeinken, valamint az egyesületünk honlapján történő bemutatkozást. A regisztrációhoz kérjük, küldjétek vissza a kitöltött belépési nyilatkozatot és a tagdíjat utaljátok az alábbi bankszámlára: Budapest Bank Magyar Üzletasszonyok Egyesülete: 10103173-29315200-01003006. A számlát az átutalás alapján utólag küldjük meg részetekre.

 

Szeretettel várunk Benneteket!

 

Üdvözlettel:

Gordon Mária

elnök
Magyar Üzletasszonyok Egyesülete

http://uzletasszony.info

https://www.facebook.com/magyaruzletasszonyokegyesulete


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .