Megjelent Budapest TOP 100 kis- és középvállalatának listája

Gazdasági elemzésekkel, ranglistákkal, tartalmas és informatív interjúkkal segítjük a döntéshozókat legújabb kiadványunkkal. 

A BKIK egyik fontos feladata, hogy szolgáltatásaival támogassa a budapesti kis- és középvállalkozásokat. Ennek érdekében folyamatosan konzultálunk a vállalkozókkal, cégvezetőkkel, valamint felméréseket készítünk és adatokat gyűjtünk, elemzünk, osztunk meg.

Hisszük, hogy a megfelelő szolgáltatásokat csak megfelelő információkra, a valós igényekre alapozva tudjuk kialakítani mi is, és a vállalatok is. Az elmúlt évben összegyűlt adatokat, tényeket mostani kiadványunkba rendezve nyújtjuk át olvasóinknak.

Bemutatjuk az elmúlt 2 év legfontosabb nemzetközi, országos és budapesti gazdasági folyamatait; elemzést adunk a kkv-k gazdaságban betöltött szerepéről; vezetői interjúkat hozunk a gazdaság szinte teljes spektrumából és részletesen megmutatjuk azt is, hogyan, mivel támogatja a BKIK a tagjait.

Mindemellett olvasóink megtalálják a kiadványban – árbevétel szerint rangsorolva – Budapest TOP 100 kis- és középvállalatának listáját is. Gratulálunk a listában szereplőknek, további sok sikert kívánunk működésükhöz!

A kiadványt elektronikus formában ITTtekintheti meg. Bízunk benne, hogy hasznos tartalmakkal szolgál!

Forrás: BKIK


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .