Megjelent a „KKV KAPACITÁSBŐVÍTŐ TÁMOGATÁS” c. felhívás (GINOP-5.3.17-21)

A felhívás célja a vállalkozások számára vissza nem térítendő támogatás nyújtása létszámbővítéshez kapcsolódó költségeik finanszírozására.

A kedvezményezett vállalkozás részére továbbadott támogatásként a létszámbővítés személyi költségei (bruttó bérköltség és a szociális hozzájárulási adó), valamint a munkahely létrehozásához kapcsolódó eszközbeszerzés, immateriális javak beszerzése és kötelező tájékoztatás és nyilvánosság tevékenységekre (a támogatott bérköltség maximum 40%-a) számolhatók el egyszerűsített költségelszámolás keretében.

A cél elérését a Kormány a Magyar Államkincstár, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft., a Kincsinfó Kincstári Informatikai Nonprofit Kft. együttműködésével tervezi megvalósítani, ezért további információért forduljon a fenti szervezetek egyikéhez.

Elérhetőségek:

· Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. : info@ofa.hu

· Magyar Államkincstár: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/elerhetosegek/e-mail/ 

A pályázó KKV kötelezettsége: legalább 3 fő (15-64 év közötti) munkavállalóval bővíti a foglalkoztatottak számát működő vagy újonnan létrehozott telephelyén úgy, hogy annak a jelen felhívás megjelenését megelőző hónap átlagos statisztikai állományi létszámához képest a vállalkozás által foglalkoztatottak számának nettó növekedését kell eredményeznie.

Jelen kiírás keretében támogatás minimum 3 fő, maximum 25 fő foglalkoztatásához igényelhető. Csekély összegű (De Minimis) támogatási jogcímen nyújtott támogatás maximum 17 fő foglalkoztatásához igényelhető, míg a maximum 25 fő foglalkoztatásához átmeneti támogatási jogcímen.

Az egy új munkavállalóra jutó támogatás maximális mértéke 4. 000 000 Ft/fő. 

forrás: BKIK


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .