Meghívó „A világ a piacom” konferenciára

Épp a-vilagom-a-piacom_muekülpiacra lépést tervezel, vagy már sikeresen értékesítesz külföldön? A Google Magyarország és partnerei, a Budapest Bank, a Magyar Posta, a BIG FISH és az espell által létrehozott „A Világ a Piacom” nevű kezdeményezés neked szól!

 

Hazánkban még mindig meglehetősen alacsony azon vállalkozások száma, amelyek rendszeres exporttevékenységet folytatnak, pedig mind a már működő, mind a most induló kis- és középvállalkozások esetében érdemes megfontolni a külpiacokon történő terjeszkedést. Ehhez azonban egy olyan stratégiára van szükség, amely segít csökkenteni a lehetséges kockázatokat, így akár Te is magabiztosan vághatsz bele a külföldi piacok meghódításának.

 

A Világ a Piacom nevű kezdeményezés webes tartalmakkal és élő képzésekkel igyekszik a magyar vállalkozások külpiaci versenyképességét javítani. A program fontos lépése az alábbi konferencia, amely során a következő kérdésekre kaphatsz választ:

 

  • Hogyan ismerjük meg a leendő célpiacainkat?
  • Hogyan hirdessük termékeinket külpiacokra az interneten?
  • Hogyan lokalizáljuk a webes és nem webes tartalmainkat a célország nyelvére? Milyen kihívásokkal találhatjuk magunkat szemben a fordítások során?
  • Hogyan juttassuk el termékünket a külföldi vásárlóknak?
  • Milyen céges pénzügyi megoldás támogatja a legjobban külpiaci terjeszkedésünket?

 

Az előadások során konkrét és kézzelfogható javaslatokkal gazdagodhatsz vállalkozásod exportstratégiájának kialakításához. Az eseményen személyesen találkozhatsz a Google Magyarország, a Magyar Posta, a BIG FISH, és az espell szakembereivel, kötetlen környezetben, akár egyéni konzultációk keretében is.

 

A program 2016. október 4-én reggel 9:00-kor kezdődik és 15:00 óráig tart az Akvárium Klub Kiss Halljában (1051, Erzsébet tér 12.). A szünetekben kávét, illetve ebédet biztosítunk.

 

Az esemény ingyenes, de a helyek száma korlátozott. Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni rajta!

 

Részletes program és regisztráció: http://avilagapiacom.hu/a-vilag-a-piacom-rendezveny-2016-oktober-4/

A hozzászólások le vannak tiltva.