MEGHÍVÓ a Magyar Üzletasszonyok Egyesülete klubeseményére

Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete nevében meghívunk
2014. szeptember 8-án, hétfőn a H13-ban (1085 Budapest, Horánszky u. 13.)
tartandó klubeseményünkre!

 

Időpont: 2014. szeptember 8. (hétfő), 16.30-tól

Havi rendszeres klubösszejövetelünket minden hónap első hétfő estéjén tartjuk, de most szeptember 8-án, hétfőn lesz a program, az iskolakezdés izgalmai miatt.

Helyszín: H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ, 1085 Budapest, Horánszky utca 13. (egyesületünk új klubhelyszíne)

Program:

16,30-17,00 Regisztráció

17,00-tól Körmendi-Seidler Zsófia, a GE vezető munkatársának előadása

A GE, másnéven General Electrics neve jól ismert mindazok körében, akik az elmúlt 10-15 évben figyeltek, illetve tevékenykedtek azért, hogy a nők számára működő modellek alakuljanak ki a karrier és a családi kötelezettségek összeegyeztetésére. A GE volt az első, aki a teljes  cégben bevezetett olyan új, hatékony nőket támogató megoldásokat, amelyek azután mintaként szolgáltak más itthoni és külföldi cégek számára is. Most ezt a modellt egy érintett, a GE egyik vezető munkatársa mutatja be saját példáján, tehát érdemes meghallgatni őt mindnyájunknak. A pihenéssel (is, legalábbis reméljük) eltöltött nyár után első klubestünkön tehát  a mindannyiunkat érintő  család és a karrier összeegyeztetésének problémáiról beszélgetünk vendégünkkel és veletek is.

„Körmendi-Seidler Zsófia vagyok, 16 éve dolgozom közgazdászként, 14 éve a General Electric vállalatnál.

Ügyfélszolgálat, Supply Chain, Logisztika, Lean és Termékmenedzsment területek után jelenleg a GE Hungary Fényforrás üzletágának EMEA Project Szervezetét vezetem. Életem férjemmel és kisfiammal együtt teljes.☺

Szakmai tevékenységem mellett az elmúlt 5 évben GE Women’s Network szervezetének vezetésében is aktívan szerepet vállalok. Célunk, hogy minél több tehetséges női munkavállaló járuljon hozzá a cég sikeréhez vezetőként is. Ehhez tréningeket, mentoringot és fejlesztő programokat hoztunk létre. Regionális társelnökként a Kelet-közép európai országokban jelenlévő GE üzletágak női tehetségeinek szakmai érvényesülését támogatom.”

 

Ebben üzlet van!  – Új képzés indul!

Üzleti tervezés – hogy jobban menjen az üzlet! címmel a MÜE 15 órás tréninget szervez tagjainak és minden  érdeklődőnek.

Az alkalmanként 5 órás tréning szeptember 22., szeptember 29. és október 13-án délután 14:00 órától  19:00 óráig tart.

Helyszín: H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban (1085 Budapest,  Horánszky utca 13.) lesz. www.h13.hu

A képzéseket dr. Laczkó Zsuzsa tréner, tanácsadó, coach tartja.  
Kinek szól a képzés?

–       Azoknak, akik szeretnének vállalkozni, van is ötletük, de bizonytalanok a kezdeteket illetően

–       Azoknak, akik már vállalkoznak, de szeretnék, ha jobban menne az üzlet

–       Azoknak a vállalkozónőknek, akik elégedettek a helyzetükkel, de gondolkoznak bővítésen, új irányokon

–       Azoknak a vállalkozó vagy vállalkozást tervező nőknek, akik egyszerűen csak szeretnének egy kicsit olyan körben lenni és dolgozni, ahol hozzájuk hasonló helyzetben lévő nők vannak, hogy kihasználhassák a női csapat adta kreativitást, figyelmet, támogatást.

A képzés célja:

Segítséget adni ahhoz, hogy az üzleti terv fejezetei mentén mindenki először vagy ismét átgondolhassa, hol áll most, merre tart, mik a közeli és távoli jövő legsürgősebb, legfontosabb feladatai a vállalkozását illetően.

Részvételi díjak:
4.000,- Ft/alkalom, amelyből a MÜE tagjai 50%-os kedvezményt kapnak
2.000,- Ft/alkalom.

A három alkalomra történő együttes befizetésnél 1.000,- Ft kedvezményt adunk: 11.000,- Ft, illetve MÜE-tagok részére: 5.000,- Ft.

Kérjük, hogy kérdéseiteket, jelentkezéseteket szeptember 15-ig jelezzétek Laczkó Zsuzsának, e-mail: dr.laczko.zsuzsa@gmail.com címen, vagy a +36 30/242 0625-ös telefonszámon!

Részleteket és egyéb érdekességeket találhattok a Facebook-oldalunkon: https://www.facebook.com/magyaruzletasszonyokegyesulete és a honlapon: http://uzletasszony.infolink alatt.

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat e-mailben jelezzétek a elnokseg@uzletasszony.info, vagy a gyorgyikovari@gmail.com címen!

Szűkös forrásaink miatt önkéntesek segítségét kérjük a MÜE honlap és Facebook szerkesztéséhez, valamint szívesen vennénk idegen nyelvet beszélő tagok közreműködését külkapcsolataink erősítéséhez.

Látogatói díj egy alkalomra: 1.500,- Ft (A látogatói díjat a helyszínen készpénzben lehet befizetni.)

Éves tagdíj (2014. január 1. – december 31-ig): 10.000,- Ft 

A tagdíj befizetése lehetővé teszi a részvételt az évente legalább 10 alkalommal megrendezett klubtalálkozóinkon és további rendezvényeinken, valamint az egyesületünk honlapján történő bemutatkozást. A feltöltés alatt álló új honlap címe:  http://uzletasszony.info 

A regisztrációhoz kérjük, küldjétek vissza a kitöltött belépési nyilatkozatot és a tagdíjat utaljátok az alábbi bankszámlára:

Budapest Bank

Magyar Üzletasszonyok Egyesülete: 10103173-29315200-01003006

 A számlát az átutalás alapján utólag küldjük meg részetekre.
A májusi közgyűlés új elnökséget és Tar Judit lemondása után új elnököt is választott. Mellékelem a tagság tájékoztatására az elnökség ez évi programját és a tagokat köszöntő levelemet.

Szeretettel várunk Benneteket!

 Üdvözlettel:

Gordon Mária

Elnök

Magyar Üzletasszonyok Egyesülete
http://uzletasszony.info 

Letölthető dokumentum:

 

A hozzászólások le vannak tiltva.