Magyar-Afrikai Innovációs és Üzleti Konferencia 2015. június 17-18.

Innovation for Africa projekt keretében mindkét fél számára előnyös, hosszú távú tudás- és technológiatranszfer megalapozását és a gazdasági együttműködés előmozdítását tűzték ki célul Magyarország illetve Dél-Afrika, Botswana, Kongói Demokratikus Köztársaság és Kenya között. A program egy éve alatt felmérték a magyar innovációk afrikai piacokra való belépésének módjait, jelenleg is a kétoldalú üMagyar _Afrikai konferencia_MÜEzleti kapcsolatok kialakításán dolgoznak.
A projekt keretén belül, a Külgazdasági és Külügyminisztérium védnöksége alatt megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy Budapesten összehozza a magyar és afrikai szereplőket. A személyes találkozás során a felek tovább építhetik, mélyíthetik már meglévő kapcsolataikat, illetve tárgyalhatnak további potenciális partnerekkel.
Ezen felül a konferenciára meghívást kapnak olyan afrikai szakemberek, ún. focal point-ok, akik nem csak saját üzleti területükről rendelkeznek tapasztalatokkal, hanem országosan széles kapcsolatrendszerrel bírnak, így tanácsot tudnak adni Önnek termékével kapcsolatban az adott ország tekintetében.

Letölthető dokumentumok:

Magyar-Afrikai Innovációs és Üzleti Konferencia (1)

Partneri lehetőségek_Magyar-Afrikai Innovációs és Üzleti Konferencia (1)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .