E.ONpartnerségek,pályázatok

Lehetőségeinkhez mérten évről-évre felvállaljuk a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet mecénásának szerepét. 

Az adományozásainkról és támogatói együttműködésekről szigorú elvek és szabályok mentén döntünk, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények alakítottak ki. Stratégiai partnerségben állunk a hazai segélyszervezeti és civil élet meghatározó szereplőivel, akikkel közösen értéket és több éve sikeresen működő programokat van lehetőségünk létrehozni.

Ugyanakkor nyitottak vagyunk az új együttműködésekre is. Stratégiai partnerségeink mellett fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a hazai civil közösség többi szereplőjének munkáját is. 

A hozzánk beérkező megkeresések, valamint a folyamatosan elérhető, civil szervezeteknek szóló pályázatunkra beérkező kérelmek közül évente hat alkalommal választjuk ki azokat a programokat és kezdeményezéseket, amelyeket fontosnak érzünk.

Ön hogyan tud pályázni támogatásunkra?

Töltse le a pályázati adatlapot az alábbi hivatkozásra kattintva, majd kérjük kitöltve küldje el a szponzor@eon.hu e-mail címre, az aktuális pályázati időszakokat figyelembe véve.

Pályázati adatlap letöltése

Pályázat beküldése

Forrás: eon.hu Fontos tudnivalók


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .