A 20. születésnapját ünneplő Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE) országos konferenciája (2015. március 3-4.)A 20. születésnapját ünneplő Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE)

országos konferenciája

Kedves vállalkozónő és leendő vállalkozónő, kedves tagtársunk és leendő tagunk, kedves érdeklődő!

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete két napos konferenciát szervez

 2015. március 3-4-én a Thermal Hotel Visegrád****superior szállodába

A konferencián a szakmai előadások, kerekasztal beszélgetések a mikro- és kisvállalkozók legaktuálisabb problémáival foglalkoznak, emellett lehetőség lesz ismerkedésre, üzleti kapcsolatok építésére. A konferencia részletes programját később közöljük, néhány fontos téma ízelítőül:

– külpiaci lehetőségek magyar vállalkozók számára,

– kkv-k szempontjából legfontosabb adóváltozások 2015-ben,

– Uniós és egyéb fejlesztési források elérhetősége 2015-2020 között.

 

A konferencián lehetőség van arra, hogy a résztvevők asztalokon, szórólapokon, posztereken bemutassák, illetve árusítsák termékeiket, szolgáltatásaikat.

A konferencia első estéjén gálavacsorával ünnepeljük a Magyar Üzletasszonyok Egyesületének 20. születésnapját.

MÜE konferencia 2015. március 3-4. Thermal Hotel Visegrád

MÜE konferencia 2015. március 3-4. Thermal Hotel Visegrád

A konferenciára a résztvevőket párjukkal, partnerükkel, üzlettársukkal együtt várjuk szeretettel, két ágyas szobákban történő elhelyezés lehetőségével. Az egyedül érkező résztvevőknek, kétágyas szobában való elhelyezést tudunk biztosítani más egyedül érkező résztvevővel. Egy ágyas szobát nem tudunk adni.

A konferencia részvételi díja 5000 Ft/fő, amely tartalmazza a részvételi díjat, szállást, étkezést, a gálavacsora költségeit, valamint Budapest–Visegrád viszonylatában szervezett külön-buszos utazás költségét.

A 2015.március 1-ig az Egyesületnek éves tagdíjat befizető tagjaink 10% kedvezménnyel vehetnek részt a konferencián, vagyis 4500 Ft/fő részvételi díjért.

(Tehát ha valaki a párjával érkezik, 10 000 Ft-ért, MÜE tagként 9000 Ft-ért két napot tölthet a visegrádi négy csillagos Thermal Hotel Visegrádban és a vállalkozását is építheti közben).

A konferenciára Budapestről 2015. március 3-án, kedden délelőtt 10 órakor indítjuk a külön-buszt, az érkezést követően lehetőség van a termékek elrendezésére, relaxációra, majd egy finom ebédet követően kezdődik a szakmai program 14 órakor. A konferencia zárására március 4-én, szerdán a közös ebédet követően kerül sor.

A konferenciára az online regisztráció lezárult!

A regisztrációt követő befizetés határideje: 2015. február 17., kedd. A regisztráció a részvételi díj befizetésével teljes!

 A regisztrációs díjat és tagdíjat (opcionális) a Magyar Üzletasszonyok Egyesületének a Budapest Banknál vezetett 10103173-29315200-01003006 számú számlájára fizetheted be, a résztvevő(k) nevének feltüntetésével kérjük utalni! A befizetett díjakról számlát bocsátunk ki, amelyet a helyszínen adunk át a résztvevők számára. Ehhez kérjük megadni a számlacímet és nevet!

Ha kérdésed van, írjál Laczkó Zsuzsának, dr.laczko.zsuzsa@gmail.com e-mail címre.

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk a konferenciára!

 

 

 

Hozzászólások

A 20. születésnapját ünneplő Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE) országos konferenciája (2015. március 3-4.) — 4 hozzászólás

    • Kedves Kata!
      Köszönjük, hogy jelentkeztél a megadott online regisztrációs felületen. Örömmel látunk a konferencián!

    • Kedves Zsuzsa!
      Örülünk, hogy együtt ünnepelhetjük a MÜE 20. születésnapját.