MÜE Klubnap Gödör Istvánnal- A mikro- és kisvállalkozásokat érintő pályázati lehetőségek

Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE) nevében meghívunk  a 2018. február 5-én, hétfőn a H13-ban tartandó klubeseményünkre! 

Időpont:         2018. február 5(hétfő), 17.45-től

Helyszín:         H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ1085 Budapest, Horánszky utca 13.

 

Program:
17.45-18.00        Regisztráció

18.00-18.45       „A mikro- és kisvállalkozásokat érintő pályázati lehetőségek” címmel Gödör István, ügyvezető / mérnök, közgazdász, multiplikátor tart előadást

 

Gödör István, a GARANTICON Pályázati és és Üzleti Tanácsadó Kft. ügyvezetője és a Pályázatírók és Tanácsadók Országos Szövetsége (PÁTOSZ) Elnökség tagja. Pályázati múltja 2003-ra tekint vissza, amikor még PHARE programok futottak, az első sikerei ebben a kategóriában születtek. Hazánk EU csatlakozása után pedig elmélyült a nemzeti fejlesztési programokban, melyeket az EU tárfinanszírozással támogat és támogatott: a Nemzeti Fejlesztési Terv, az Új Magyarország Fejlesztési Terv és Új Széchényi Terv keretében számos projektet tervezett és valósított meg sikeresen. Az angol kormány támogatásával részt vett a JICAP programban, mely betekintést nyújtott a nemzetközi üzleti gondolkozásba is.  Jelenleg a 2014-2020-as időszaki Széchényi2020 programokkal foglalkozik és kíváncsian figyeli a folyamatokat a jövőbeni formálódó fejlesztési Programok kapcsán.

Mottója: Ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jó hírű, ha valami nemes és dicséretes, azt igyekszik figyelembe venni!

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat az alábbi regisztrációs linkre kattintva jelezzétek számunkra!

Regisztrálok

Látogatói díj egy alkalomra: 1 500 Ft (A látogatói díjat a helyszínen készpénzben lehet befizetni.) Éves tagdíj (2018. január 1.- december 31-ig): 10 000 Ft. A tagdíj befizetése lehetővé teszi a részvételt az évente legalább 10 alkalommal megrendezett klubtalálkozóinkon és további rendezvényeinken, valamint az egyesületünk honlapján történő bemutatkozást.  A regisztrációhoz kérjük, küldjétek vissza a kitöltött belépési nyilatkozatot és a tagdíjat utaljátok az alábbi bankszámlára: Budapest Bank Magyar Üzletasszonyok Egyesülete: 10103173-29315200-01003006. A számlát az átutalás alapján utólag küldjük meg részetekre.

Szeretettel várunk Benneteket!

Tar Judit

elnök

A hozzászólások le vannak tiltva.