Jószolgálati Coaching hazai civil szervezetek részére!

joszolgalati_coaching_mueAz Actioncoach Magyarország pályázatot hirdet hazai civil szervezetek részére.

10 szervezet nyer 5 hónapon keresztül zajló heti rendszerességű ingyenes coaching szolgáltatást és további 10 szervezet vezetője vehet részt öt alkalomból álló csoportos coaching-programban.
Feltételek: A jelentkezési űrlap és elfogadó nyilatkozat kitöltése és a meghirdető részére történő visszaküldése.

2016-ban – figyelve a megváltozott üzleti környezet követelményeire a vállalkozói teljesítmény tisztelete, a vállalkozói készségek fejlesztése és a vállalkozásbarát közvélemény megteremtése érdekében – egy új fejlesztési programot tervezünk „Alkotók – teremtők” címmel.

Program célja
A program alapját valamely társadalmi problémát hatékony módon kezelő civil szervezet vezetője részére pro bono nyújtott coaching szolgáltatás adja, melynek célja, hogy növekedjen a szervezete ismertsége, támogatottsága, azaz a forrásbevonó képessége, illetve, az arra irányuló képessége, hogy az erőforrásait mind hatékonyabban használja föl.
A programba kerüléshez fontos kiválasztási feltétel lesz, hogy a szervezet mögött konkrét személyes elkötelezettség álljon, s hogy az erőforrások nagyobb része tényleges adományokból kerüljön ki és ne az állami újraelosztás (pl. pályázatok) nyújtsák a szervezet működtetésének forrását.
Az ingyenes coaching-program során – s ez is szerves része a programnak – széles PR támogatással bemutatkozási lehetőséget kínálunk társadalmi szerepvállalásban aktív, sikeres vállalkozások tulajdonosai számára.Rendszeres párhuzamos interjúk szolgálnak a cég létesítése, fejlesztése és tervezett jövője bemutatására. Ezek a beszélgetések egyben szponzorációs alkalmak is egyben egy-egy támogatott civil szervezet részére.

Program háttere
A gazdasági növekedés megteremti a feltételeket az emberek boldogulásához. A sikeres vállalkozások munkahelyeket teremtenek, ahol alkotó tevékenységük révén az emberek teljesebb életet élhetnek. Ehhez a teljes élethez hozzátartozik a felelősség közös értékeinkért, másokért, a közösségért.
A Cégfejlesztő Kft-ben az elmúlt években – az ActionCOACH módszertanára alapozva – üzletemberek, cégtulajdonosok százaival dolgoztunk vállalkozásuk fejlesztésén. Számtalan elkötelezett, teremtő emberrel, akik gyakran elképesztően nehéz helyzetből, – esetleg kényszerből – építették fel cégüket, melyek ma már egyre biztosabban veszik az akadályokat, válnak mind sikeresebbé a piacon. Növekszenek, s ezzel motorjává lesznek közvetlen és szélesebb környezetük fejlődésének.
Ez a program a vállalkozó-barát üzleti és társadalmi környezet megteremtésében vállal szerepet azáltal, hogy a fókuszt a növekedni képes vállalkozások mögött álló emberi teljesítményekre helyezi, miközben középpontjában a társadalmi kérdések iránti érzékenység marad.

A jelentkezéshez szükséges űrlap:
http://cegfejleszto.eu/tesztjeink/joszolgalati-coaching-jelentkezes/

A hozzászólások le vannak tiltva.