Látogatás a Magyar Nagydíjas cipőgyárban, a Komfort Style Kft.-nél

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete 2016. április 18-án, hétfőn céglátogatást szervez a Komfort Style Kft. gyárába. (6113 Petőfiszállás, Árpád u. 38.).

A 2015-ben Magyar Nagydíjas cipőgyárban speciális cipőket gyártanak, ahol akár vásárolhatunk is raktáron lévő cipőkből, papucsokból, illetve azokat meg is rendelhetjük.

komfort-style-kft-cegunkrol-02Az út részvételi díja: 2 500 Ft/fő

Indulás: Budapestről 10 órakor gépkocsikkal. Találkozás a Hősök tere mellett, a Felvonulási téren, a Műcsarnok oldalában.

Várható visszaérkezés: 16 óra

Jelentkezéseket a http://goo.gl/forms/xEpI5128fF űrlapon várjuk!

A visszajelzéseket április 15 -én péntek estig várjuk!

 

Komfort Style Kft. –ról röviden

1993-ban magánszemélyek alapították a Komfort Style Kft-t, mely  a megalakulásától kezdve hatalmas fejlődési pályát járt be. Ez a fejlődés az eszközellátottság növekedése mellett a foglalkoztatott létszám stabilitásán,  szakmai fejlődésén alapul. A cég tulajdonosai és menedzsmentje jelentős erőfeszítést tettek, hogy olyan környezetet hozzanak létre, melyben a magas színvonalú munka megvalósítható.

A Komfort Style Kft. petőfiszállási telephelyen működik, mely földrajzi elhelyezkedésénél fogva ( M5-ös autópálya 114-es kijárójától 10 km-e található) számos lehetőséget rejt magában. A település társadalmi-gazdasági és infrastrukturális szempontból elmaradott, bár az utóbbi években a változás számottevő.

A kényelmi cipőket gyártó üzemünk  a kezdetektől jelentős fejlődésen ment keresztül. 2001-től korszerű ingatlanban dolgozunk, melyet 2007-ben tovább bővítettünk. A megvalósított fejlesztés lehetővé tette, hogy a teljes termelési vertikumot kiépítsük, és egy modern, szép környezetben lévő cipőgyárat hozzunk létre.

Cégünk hosszú utat tett meg, amíg megteremtettük jövőképünk valóra váltásának lehetőségét.

Mára már nemcsak a magas műszaki színvonal, nemzetközi tanúsítványok jellemzik a vállalkozást, hanem a jó szellemű csapatmunka is. Szakmai sikereink mellett erre vagyunk a legbüszkébbek.

Filozófiánk az, hogy az egészséget, a kényelmet és a divatot ötvözzük olyan termékekben, amelyek a komfortérzetünket a legjobban biztosítják. Ennek eredménye a Healthy line és a PediKomfort márkacsalád, mely kényelmi papucsokat, klumpákat, szandálokat, cipőket és csizmákat foglal magában. Mivel a lábbeli fontos része a ruházatnak, azzal szerves egységben kell megjelennie. Modelltervezőnk legfőbb feladata, hogy a különböző alkalmakra, valamint a munkára és pihenésre ajánlott lábbelik esetében ezt az összhangot megteremtse, biztosítva ezzel a lábunk anatómiájából fakadó biológiai-fizikai igények maximális kielégítését.

2015-ben Pedikomfort-Hallux márkacsaládunk Magyar Termék Nagydíjat kapott, mely elismerés azoknak szól, akik bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a jó minőségű termékek előállításának, illetve a szolgáltatások nyújtásának. A Komfort Style Kft. ezen vállalkozások közé tartozik.

Bővebben: www.komfortstylekft.hu

 

Balogh Julianna bemutatkozása

A Pécsi Janus Pannonius Egyetem Közgazdaságtudományi karán  végeztem ipar szakon, majd a Budapesti Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem meg a szakközgazdász diplomámat szintén ipar szakon.

A diploma megszerzése után rögtön a kiskunfélegyházi Cipőgyárban kezdtem dolgozni, amely az Alföldi Cipőgyár gyáregysége volt ekkor. Végigjártam a kötelező szinteket a gyakornoktól az ügyvezetői szintig, részese voltam a ’90-es évekbeli felszámolási, átalakulási, privatizációs folyamatoknak is.

Ezt a saját vállalkozást 1993-ban hoztam létre néhány társammal, és működtetem azóta is. Közben tovább képeztem magam, és nemzetközi kis-és középvállalkozási szakértő diplomával is rendelkezem. 2008-ban a Változás –és Válságmenedzserek Egyesülete az Év Válságmenedzserének választott.

Szeretem a kihívásokat, a változásokat, az új feladatokat, és ehhez próbálom a csapatomat is alakítani. Férjemmel együtt irányítjuk a vállalkozást, és valósítjuk meg elképzeléseinket.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .