Budapesti Civil Információs Centrum 2016. márciusi hírlevele

Budapesti Civil Információs Centrum 2016. márciusi hírlevele –  itt letölthető

Ízelítő a tartalomból:BCIC_márciusi hirlevél

  • Ptk. határidő változás
  • Események, ingyenes fórumok
  • Egy kérdés – egy válasz

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Különleges programot indít útjára a Civil Impact, melynek fő célja, hogy egy rendezvény keretein belül sarkallja együttműködésre és valós üzleti partnerségre a civil és a for-profit szektor képviselőit, megmutatva az egymásban rejlő lehetőségeket. A Good Impact néven induló esemény egy friss kezdeményezés, melyen civil szervezetek rövid, erőteljes és rendhagyó prezentációkban, „showroomokban” mutatják be innovatív társadalmi szolgáltatásaikat vállalati döntéshozóknak mindössze 8 percben, melyeket a résztvevő vállalatok az esemény során megvásárolhatnak.

Az eseményre a civil szervezetek pályázat útján jelentkezhetnek 2016. március 16-áig. A szervezők a pályázat során olyan civil projekteket és szolgáltatásokat várnak, melyek jól beilleszthetők egy vállalat működésébe, valós megoldást kínálnak egy vállalati problémára a környezeti és társadalmi fenntarthatóság égisze alatt, legyen az akár egy önkéntes nap, egy családbarát munkahely program vagy éppen egy vállalat környezeti fenntarthatóságát elősegítő szolgáltatás.
A szervezők hisznek abban, hogy a civil szektorban összpontosuló tudás a vállalatok számára érték, és a két szektor találkozója serkentheti a szektorok közötti valós piaci folyamatokat, ezáltal a hosszútávú és fenntartható működést.

A Good Impact eseményt az ERSTE Alapítvány támogatja.

 

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .