KKV Közgyűlés 2024

Kiállítói helyek kis- és középvállalkozások számára

Jelentkezési határidő: október 1.

Az Európai Bizottság és az Európai Unió Tanácsának soros elnöksége 2012 óta minden év novemberében közösen szervezi meg az Európai KKV Közgyűlést. Az idei évben a KKV Közgyűlés házigazdája Magyarország, az esemény 2024. november 19-20. között kerül megrendezésre. A KKV Közgyűlés az európai vállalkozásfejlesztés legfontosabb rendezvénye, az aktuális kihívások, irányok megtárgyalásának magas szintű politikai és szakmai fóruma.

A Nemzetgazdasági Minisztérium KKV Közgyűlés Szervező Bizottsága

„KKV Közgyűlés 2024 – Kiállítói Helyek Kis- és Középvállalkozások Számára”

címmel pályázati felhívást tesz közzé kis-és középvállalkozások számára a 2024-es KKV Közgyűlésen való kiállítói helyek elnyerésére.  

Céljuk, hogy a rendezvényen egy kiállítás keretében bemutassák azokat a hazai vállalkozásokat, amelyeknek terméke vagy szolgáltatása a jövő technológiára, vagy a fenntarthatóságra épülő megoldásokat alkalmaz, így ismertségük növekedhet, szakmai együttműködéseket alakíthatnak ki.

A pályázathoz az alábbi dokumentumok benyújtása szükséges:

  • A mellékelt KKV expo sablon teljes körű kitöltése (ennek része a Felhívásban szereplő kiállítási terv és a nyilatkozat is)
  • Cégkivonat,
  • Alapítói okirat.

A pályázatokat 2024. október 1-ig a sikereskkv@ngm.gov.hu e-mail címre várják. 

Forrás: https://seed.hu/


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .