Nők, akik vállalkoznak – online felmérés

Ha Ön olyan nő, aki vállalkozás indításában érintett, vállalkozást működtet vagy vállalkozásban vesz részt, kérdőívünk Önnek szól. Kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy Ön és más vállalkozói tevékenységet végző nők sikerességét segíthessük.
Szeretnénk megismerni a női vállalkozások jellemzőit és a speciális problémáikat. A kapott eredményeket közzétesszük és eljuttatjuk az államigazgatás döntéshozóihoz is.

Minél több válaszadónk lesz, annál nagyobb súlyú lesz a kutatás eredménye.
Ezért fontos, hogy Ön is szánjon a kitöltésre 30-50 percet az idejéből!

Kik végzik a kutatást?

mavan-logo200

A kutatást a MaVan (a Magyar Vállalkozónők Közhasznú Egyesülete) „Nóra vállalkozik” című projektje keretében indítottuk, amely a JÓL-LÉT Alapítvány által kezdeményezett, a nők munkaerő-piaci esélyeinek javításával foglalkozó országos Nóra-hálózathoz kapcsolódóan jött létre. A kérdőív valószínűleg a hálózat tagjai és a Nóra vállalkozik című projektben résztvevő civil szervezetek segítségével jutott el Önhöz.

Kérjük, engedje meg, hogy a lenti kérdőív segítségével megismerhessük az Ön véleményét és vállalkozásának helyzetét! A válaszadás ANONIM, nem tartalmaz olyan kérdést, amely alapján Ön bárki számára beazonosíthatóvá válna. A kérdőív kitöltése 30-50 percet vesz igénybe. Kérjük, hogy a teljes kérdőívet töltse ki!

A kérdéseknél jelölje meg az Önhöz legközelebb álló választ!

A kérdőív minden 50.kitöltője ingyenesen részt vehet a MaVan éves konferenciáján (ha megadja nekünk ez e-mail címét).

Minden kitöltőnek (aki megadja az e-mail címét) küldünk egy, a vállalkozásához hasznos tanulmányt.

Kattintson a linkre a kérdőív elindításához!

Forrás: MaVan


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .