MÜE klubnapi témák: Mikor érdemes közjegyzőhöz fordulni? – A 2016. évi Adótörvények és külön specialitásai

Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!
A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE) nevében meghívunk a
2016. március 7-én, hétfőn a H13-ban tartandó klubeseményünkre!

Időpont: 2016. március 7. (hétfő), 17.30-tól
Helyszín: H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ, 1085 Budapest, Horánszky utca 13.
Program:
17.30-18.00 Regisztráció
Gosztonyi Júlia_MÜE_18.00-19.00 „Mikor érdemes, hasznos, illetve kell közjegyzőhöz fordulnunk cégünk illetve magán ügyeinkben?”  címmel
Dr. Gosztonyi Júlia közjegyző tart előadást.

Mikor érdemes, hasznos, illetve kell közjegyzőhöz fordulnunk cégünk illetve magán ügyeinkben? Érdekes hobbi vállalkozását is pár szóban bemutatja.
1976-ban szerzett diplomát az ELTE Jogtudományi Egyetemen, majd jogtanácsosként dolgozott. 1990-től külföldi képviselet kereskedelmi igazgatója volt.
1998. óta közjegyző, saját irodája van a Madách térnél, amely Budapest legnagyobb forgalmú, legtöbb dolgozót foglalkoztató irodája.

19.00 – 20.00 „A 2016 évi Adótörvények és külön specialitásai a vállalkozások számára” címmel Ujvári Erika okleveles könyvvizsgáló tart előadás
Újvári Erika_MÜE20 éve dolgozik a pénzügyi pályán okleveles könyvvizsgálóként pénzügyi tanácsadóként. Okleveles könyvvizsgálóként az elmúlt 20 évben könyvvizsgáló cégnél, az elmúlt 5 évben, mint egyéni könyvvizsgáló tevékenykedik. Fontos számára a bizalom kiépítése, a szakmai tudás és a hosszú távú tervezés. Vallja, hogy mind a cégek, mind a magánberek számára nagyon fontos egy pénzügyi stratégia kidolgozása rövid-, közép- és hosszú távon egyaránt.
A megbízhatóság 2016-tól már az adórendszerben is jelentős „hasznot” hoz a vállalkozásoknak. Ezek kritériumairól, az új paragrafusok könnyítéseiről és egyszerűsítésekről, azok progresszív változásairól, a Személyi jövedelemadó, a Társasági adó és az osztalékadó, Általános forgalmi adó, és az Adózás rendjéről szóló törvények változásairól kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat az alábbi regisztrációs linkre kattintva jelezzétek számunkra!
Regisztráció

Látogatói díj egy alkalomra: 1 500 Ft (A látogatói díjat a helyszínen készpénzben lehet befizetni.) Éves tagdíj (2016. január 1.- december 31-ig): 10 000 Ft.
A tagdíj befizetése lehetővé teszi a részvételt az évente legalább 10 alkalommal megrendezett klubtalálkozóinkon és további rendezvényeinken, valamint az egyesületünk honlapján történő bemutatkozást. A regisztrációhoz kérjük, küldjétek vissza a kitöltött belépési nyilatkozatot és a tagdíjat utaljátok az alábbi bankszámlára:
Budapest Bank Magyar Üzletasszonyok Egyesülete: 10103173-29315200-01003006. A számlát az átutalás alapján utólag küldjük meg részetekre.

Szeretettel várunk Benneteket!

Üdvözlettel:

Gordon Mária
elnök
Magyar Üzletasszonyok Egyesülete
http://uzletasszony.info
https://www.facebook.com/magyaruzletasszonyokegyesulete


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .