MÜE júniusi Klubnap – Illatos Mesék

Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete nevében meghívunk a június havi klubeseményünkre!  
Időpont : 2019. június 19. (szerda), 15.30-tól
Helyszín:
  Szecesszió Kávéház Honvéd u.3, Budapest, 1054 
 
Program:
15.30-tól       Regisztráció, üzleti kapcsolatfelvételi lehetőség


16.00-18.00   „Illatos mesék” – Beszterczey Judit, parfümgyűjtő  és
Ódor Ditta parfümszakértő tart előadást, vezet be bennünket az
illatok világába.

Belépési díj: 1500 Ft.  Az éves tagdíj (2018. december 31-ig): 10.000,- Ft A tagdíj befizetése lehetővé teszi a részvételt az évente legalább 10 alkalommal megrendezett klubtalálkozóinkon és további rendezvényeinken, valamint az egyesületünk honlapján történő bemutatkozást. 

Szeretettel várunk Benneteket! 

Üdvözlettel:

Tar Judit
elnök
a MÜE Elnökség nevében
Érdekel, jelentkezek a programra!
Beszterczey Judit, parfümgyűjtő.
Újságíró, szerkesztő, média- és kommunikációs szakember. Több évtizedes múltra tekinthet vissza a nyomtatott és az elektronikus újságírásban egyaránt, miután húszévesen megnyerte a nagymúltú Riporter Kerestetik című vetélkedőt. Jelenleg a Jakupcsek Plusz alapító-szerkesztője, és rendszeresen publikál a Marie Claire és a Fanny nevű lapokban. Vallja: az újságíró olyan, mint egy intézmény: mindenkit ismer, bárkit utolér, és mindent el tud intézni.
 
Ódor Ditta, parfümszakértő.  – 1985 egy szép tavaszi délutánján a gimiből hazafelé menet felismertük egymást… Én őt, ő meg szerintem miattam jött oda valami párhuzamos univerzumból, mással nem tudom magyarázni egy üveg Shalimar manifesztációját 1985-ben, Győrben, egy csöppnyi kis illatszerboltban. Szerelem volt első látásra. Igen, látásra, nem szaglásra. Fogalmam sem volt, milyen illata lehet, de tudtam, bármilyen, én őt szeretem.
Mindig is szerettem.
Mindig is szeretni fogom.
Így lett.
Konok aknamunkával, és szüleim ép eszembe vetett hitének kitartó aláásásával megszereztem. Azóta is összetartozunk. Persze nem vagyok monogám. Shalimar egy ajtót nyitott ki, és az ajtó mögötti világban azóta is otthon vagyok. A parfümök a barátaim, szövetségeseim, szerelmeim, szeretőim, akik puha páncélként vesznek körül, tompítva a külvilág kemény éleit. Velem vannak örömben, segítettek átmenni nagyon sok bánaton, kísérnek, mesélnek, elvarázsolnak, körbeölelnek. Lehetne nélkülük élni, de minek?
Sok évtizede szenvedélyesen kutatom a parfümök világát. A régiekét, az újakét, kommerszekét és különlegesekét. A gamma undekalakton szótól – khm…tejes őszibarack illat illatú molekula – komoly gyönyörérzet önti el a lelkemet. Ha kérik, szívesen mesélek erről a csodás világról az érdeklődőknek, bár néha nem azt fogják hallani, amire számítanak. Egyet ígérhet


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .